solvendi - societate de practicieni in Insolventa Societate de Practicieni În Insolventã
solvendi - arrow english
solvendi - echipa Echipa

Comunicate

15/04/2019
Convocare AGC - Art Crystal SRL
02/04/2019
Convocare AGC - Sawa SA
28/03/2019
Convocare AGC - Societatea Fililala ,,Icemenerg - Service ' SA
22/03/2019
Convocare AGC - TIM SA
22/03/2019
Convocare AGC - Asociatia Club Sportiv ,,Fotbal Club Municipal Turda'
15/03/2019
Convocare ACC - TIM SA
14/03/2019
Convocare AGA - Anthuzea SRL
Noi suntem solvendi

În urma unei vaste și profunde experiențe, dobândită în decursul a aproape 10 ani de practică în domeniul insolvenței, Marius Grecu a pus temeliile societății profesionale SOLVENDI. Pe lângă calitatea de fondator, Marius Grecu asigură și manageriatul societății din postura de asociat coordonator. În scurt timp de la constituire, SOLVENDI a devenit un nume important în peisajul insolvenței din județul Cluj, cristalizându-se ca fiind o societate profesionistă, inovatoare și dedicată performanței.

Dacă ar fi să evidențiem o trăsătură definitorie care să exprime această evoluție și modul prin care membrii SOLVENDI înțeleg să fie consecvenți în modul de a gestiona de o manieră profesionistă procedurile de insolvență aceasta ar fi munca în echipă.

Procedura insolvenței este una deosebit de complexă. O singură procedură însumează în realitate o multitudine de probleme juridice, economice, sociale și nu numai. La această complexitate răspundem printr-o pregătire superioară a echipei, pregătire ce reprezintă un element esențial, promotor al succesului SOLVENDI.

Doar cu o echipă de oameni inteligenți, uniți prin valori comune, reușim să servim cu profesionalism scopul prevăzut de Legea insolvenței.

Organizarea SOLVENDI are la bază echipe de lucru cu orientare practică, formate din practicieni în insolvență, economiști, juriști și specialiști în marketing cu o mare experiență în domeniu. De asemenea, există colaborări permanente cu specialiști din domeniul fiscal, experți contabili, evaluatori, experți topografi, arhivari, societăți civile de avocați etc.

Această abordare a SOLVENDI cât privește echipa sa i-a permis să dezvolte relații durabile atât cu instituțiile publice, bancare și bugetare de la nivel local și național, cât și cu alți participanți la procedura insolvenței.

© 2011 solvendi - toate drepturile rezervate      Site map      Contact